Ajuntament de Navata

Captcha image
  • Navata
  • Navata
  • Navata
  • Navata
  • Navata

Carnet Municipal d'Esports

Sou a: Inici>L'ajuntament>Carnet Municipal d'Esports

Característiques i avantatges 

L’exercici físic organitzat és una font inesgotable de salut i millora la qualitat de vida. La seva pràctica afavoreix el desenvolupament harmònic de la persona en els seus aspectes físics , mentals i socials. Els habitants de Navata tenen tradició en la pràctica de l’esport (el 1969 es funda oficialment el Club futbol Navata), i al llarg del temps el municipi ha anat ampliant les instal·lacions esportives públiques per a oferir nous serveis i potenciar la pràctica de l’esport.

 

Per tal de potenciar la pràctica de l’esport, i facilitar als ciutadans l’accés a les diferents instal·lacions i serveis, es creu convenient posar en funcionament el carnet municipal de l’esport . Les característiques d’aquest carnet seran:

 

El carnet serà de caràcter individual.

 

En podrà disposar tota persona que pagui el preu públic d’accés a la piscina municipal de Navata. S’obtindrà a partir del maig de 2009, i tindrà durada indefinida, sempre i quan es renovi la quota anual del preu públic de la piscina municipal , que es realitzarà mitjançant domiciliació bancària cada mes de maig.

 

Els titulars del carnet gaudiran de descomptes en les activitats de lleure i d’esport que s’organitzin al municipi, tant les que organitzi l’ajuntament – regulades en la corresponent ordenança fiscal- , com les que organitzin altres entitats de forma conveniada amb l’ajuntament.

 

Amb l'obtenció d'aquest carnet també es podrà gaudir de descompte en les instal·lacions del Torremirona Sport & Spa.

 
 

Copyright 2010 Navata

Plaça Vila, 5 · 17744 Navata · Tel. 972565004 ·